Siirry suoraan sisältöön

Suomalainen lääkealan konsulttiyritys DRA Consulting Oy on kehittänyt DRA Variator® -ohjelmiston, jonka ansiosta lääkkeet saadaan nopeammin potilaiden ja terveydenhuollon käyttöön. Ohjelmiston avulla automatisoidaan rutiininomaisia osia asiantuntijatyöstä, jota yleensä hoitavat farmasian tohtorit, proviisorit ja farmaseutit. Ohjelmisto hyödyntää rakenteista sisällöntuotantoa, jonka avulla kertaalleen kirjoitettua sisältöä voidaan käyttää uudelleen ja sisällön päivittäminen tarvitsee tehdä vain yhteen paikkaan.

DRA valitsi teknologia- ja sovellustoimittajaksi Index Information Technologies Oy:n. Ohjelmiston taustalla on Index IT:n kehittämä Indox-pilvipalvelu, josta voit lukea lisää täältä. DRA Variator -ohjelmistossa yhdistyy DRA:n innovaatiot ja Index IT:n vahva kokemus vaativista ohjelmistototeutuksista.

Lisätietoa DRA Variator -ohjelmistosta:
https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/suomalaisyritys-kehittaa-ohjelmistoa-joka-nopeuttaa-laakkeiden-markkinoille-tuloa/284f228b-2d70-4122-be36-1bb10ed2973d
https://dra.fi/fi/uusi-innovaatio-nopeuttaa-laakkeen-markkinoille-tuloa-ja-saastaa-rahaa/