In english

 Index IT
    Yritys
      Yhteystiedot
      Rekrytointi
    Ratkaisut
    Tuotteet
    Koulutus
    Ajankohtaista

Yritys

Index Information Technologies Oy on sisältötuotannon ja tietämyshallinnan järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksellämme on vuosien kokemus ja vahva osaaminen vaativien dokumentointiprosessien kehittämisessä ja tietämyshallinnan hyödyntämisessä liiketoimintaprosessien tehostamisessa.

Tarjoamme asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja hyviksi todetut työvälineet yhdessä asiakkaidemme kanssa toteutettaviin projekteihin. Uskomme kumppanuuteen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaidemme tietojärjestelmien jatkuvassa kehittämisessä.

Index on toteuttanut lukuisia järjestelmiä, joilla sekä yritysasiakkaat että julkisen sektorin organisaatiot ovat tehostaneet informaation tuottamista, hallintaa ja jakelua. Useimmat järjestelmät hyödyntävät XML-standardin tarjoamat mahdollisuudet tiedon käsittelyn rationalisointiin. Tällaisia ratkaisuja käyttäen tuotetaan mm. Suomen Laki ja Valtion Talousarvioesitys, jotka julkaistaan paperikirjan lisäksi myös sähköisinä versioina.

Index on rakentanut myös Livelink-tietämyshallintajärjestelmiä laajojen dokumenttimassojen hallintaan, vaativien käsittelyprosessien tehostamiseen, hajautetun projektityöskentelyn tueksi sekä organisaation yhteisen tietovarannon luomiseen. Näitä järjestelmiä käyttävät mm. Finnair Oyj ja Fimea.

Dokumentti: /index/www/fin/company/company_book.xml

 

Powered by Indox

13ms